Taitavaksi jääkiekkoilijaksi jalostuu parhaiten siellä missä itse pelikin pyörii, eli jäällä. Jäävuoroja on kuitenkin tarjolla rajattu määrä, eivätkä talvet tarjoa enään ulkojäitä entiseen malliin jalkamiinojen ja rystylättyjen treenaamiseen. 

 

Marginaalit huipulla ovat pieniä.

 

Omalla ajalla treenaamisen merkitys kasvaa päivä päivältä tässä kiekkohullussa maassa. Joukkueharjoittelussa eri taitoalueiden (eritoten laukausten) toistojen määrä voi jääharjoitusta kohden jäädä harmittavan vähälle.

Tähän dilemmaan oli reagoitava. 

 

Meillä pääset nostamaan laukaustesi toistomäärät seuraaville kymmenluvuille ja kehittämään monipuolisesti niitä ominaisuuksiasi jääkiekossa, joissa tunnet että on vielä seuraava askel ottamatta.

Räätälöimme valmennustiimimme kanssa juuri sinun tarpeitasi vastaavan valmennuspaketin, ja laitamme kaiken focuksen siihen, että SINÄ kehityt!

Pääpaino harjoittelussa laukauksessa ja mailankäsittelyssä!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kenelle?

Palvelu on tarkoitettu juuri sinulle, jolla on halua kehittää omaa taitopuoltasi seuraavalle tasolle ja tulemaan taitavammaksi, ja ennen kaikkea kokonaisvaltaisemmaksi jääkiekon pelaajaksi.

Klinikan valmennusohjelmat takaavat monipuolisen taitopuolta (laukaisu- ja mailatekniikka) kehittävän harjoituspaketin jokaisen yksilön tarpeiden mukaan. Harjoittelussa käytämme apuna tarvittaessa myös kuvaustekniikkaa, ja pyrimme löytämään jokaisen yksilön kehitettävät osa-alueet step-by-step.

Taito ja uuden oppiminen eivät katso ikää.

EHSkills:n tarjoamat harjoitukset ovat tarkoitettu 10 ikävuodesta ylöspäin ilman yläikärajaa. Olitpa kasvava nuori tai kokenut konkari, taitopankissa on varmasti vielä tilaa opeillemme.

Valmennusta on tarjolla pääsääntöisesti yksilöille,

sekä pienryhmille (max. 4 pelaajaa/krt koronavirusepidemian vuoksi). Joukkueille räätälöimme ohjelman yhdessä joukkueenjohdon kanssa. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Miksi?​

 

Yksilöllinen taitovalmennus on ollut arkipäivää monessa huippumaassa jo pidemmän aikaa, mutta Suomessa asia on vielä melko uusi "ilmiö". Patrik Laineen rannelaukausta tai Sebastian Ahon kiekonkäsittelyä ei ole tullut äidinmaidon sivutuotteena, vaan niiden eteen on tehty lukematon määrä töitä ja toistoja. Juuri sen työnteon apuna ja edistäjänä me haluamme olla mukana.

 

Revi eroa vastustajaasi ja liity mukaan rinkiimme! 

Liity joukkoomme

ja kehity!

Ota yhteyttä - Contact us

Osoite:

Jauhokuja 3, 00920 Helsinki (Liikuntamyllyn alakerta)

  • Pinterest - White Circle

© 2018 EHSkills Finland